Madplan uge 32

Få meget mere inspiration på Familie favoritter på instagram

Hver uge kommer her på bloggen en ny madplan. En madplan med gode, nemme og sunde retter, som alle sammen kan nydes af hele familen.
Jeg handler som oftes i netto, og jeg deler hvad beløbet bliver for indkøb til aftensmad for en uge, til to voksne og to børn. Jeg skriver ikke hvad jeg køber men ud fra retterne linker jeg gerne til opskrifter, ellers er retterne gerne så nemme at du helt sikkert selv har din måde at lave det på. Eller også er Google altid en fantastisk ven.

Søndag: Børne venlig fiske tapas.

Mini Fiskefrikadeller, røget laks, rejer og frisk bagt brød.

Mandag: kyllingelår m. Broccoli, pasta.

Tirsdag: Tærte m. Skinke, rest af broccoli.

Onsdag: Rugbrøds dag.

Torskerogn, leverpostej, pesto, markel.

Torsdag: kyllinge burgere m. Pomfritter af sød kartoffel.

Fredag: Wok

Nudler, oksekød og blandet grønt.

Lørdag: Pølser m. Brød

Pris ca: 400 kroner

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar