Panda fødselsdag

Tema fødselsdage for børn er blevet total in, og efter Konrad fik sin mega dino fødselsdag da han blev tre år har Ofelia glædet sig helt vildt til det blev hendes tur. Og nu blev det endelig hendes tur, Ofelia er den vildeste panda tosse, alt har altid handlet om det bløde sorte og hvide væsen. Og hvor tror i lige vi skal være konstant efter den 11 april ?

Men når det kommer til at finde panda pynt må man være ekstra kreativ, det er ikke meget som man kan få fat i. Derfor kørte vi sort, hvid og guld rosa tema. Jeg har også fundet de fineste pap tallerkener og kopper med panda på, og uden de er total kiksede som de ting man kan få med kung-fu panda. Alt det andet fine pynt er fra Fest4all (reklame)

Divaen havde bedt om en storslået panda fest, og det vigtigste var helt klart at hun kunne få en panda unicorn kage! og yes det søgerede mama her da lige for. Opskriften kommer snart 😉

Ofelia havde en skøn dag! Og den blev i den grad toppet da mormor kom med den mest perfekte gave! nemlig en hjemme strikket panda kjole.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar