Kylling i karry

En del af Familie favoritter

Hvis i spørger Konrad på 3 år, hvad vi skal spise til aftenmad. Ja så siger han nærmest med garanti at det skal være kylling i karry. Begge børn elsker det! Denne udgave har stadig smag af karry, men den er børnevenlig og hvis forældrene er til stærkere mad, så er der ingen hindring for at komme lidt ekstra karry på toppen. Den er ikke smagsløs, men egnet til børn.

Alt du skal bruge er:

  • 500 g kylling filet
  • 0,25 l piskefløde
  • 1,5 l grøntsags bulion
  • 2 spsk. karry
  • et nip salt
  • 2 spsk. flydende margarine
  • Hvedemel og mælk til jævning
  • 2 kogeposer ris

Nu skal det hele bare samles til en skøn omgang kylling i karry

  • Kog kyllingen i ca. 1,5 l. vand tilsat grøntsags bulion, koges i ca 15 minutter, eller til du kan se kødet er kogt igennem.
  • Sæt med det samme risene over, de skal have ca. 15 minutter.
  • Når kyllingen er kogt gemmes vandet, og kødet skæres i mindre stykker.
  • Tag en gryde, smelt margarinen og karry sammen.
  • Tilsæt nu vandet, og lav en mel jævning, så saucen bliver til konsistens som du ønsker, husk fløde også tykner saucen lidt.
  • Kom nu kyllingen i, og tilsæt piskefløden.
  • Smag til med salt og karry.

Server gerne sammen med en god råkost, gnave grønt eller kom til bunds i grøntsagerne i fryseren.

SARA// MAMA PALBOM