Hvordan kommer man igennem et grønt boost

oooh god! Hvis du følger med på min instagram profil så har du helt sikkert set at jeg kastede mig ud i at skulle drikke en halv liter ren selleri juice hver morgen. Planen var at gøre det i 30 dage og se hvordan min krop reagerede på det. Efter at have læst med hos medical medium på instagram var jeg overbevist om at det måske kunne give min hudsygdom et spark i røven! jeg lider af en hudsygdom som gør at jeg har en konstant inflammation i kroppen, som viser sig ved uren hud, og bylder. Oh yes ikke den lækreste sygdom, men sådan er det nu bare en gang.

Mindsker inflammation, og det kunne være guld værd

Selleri juice skulle eftersigne have en masse gode enskaber, som f.eks. at regulere blodtrykket, have en helende effekt på maven, mindske inflammation, og meget mere. Men ingen steder stod der noget om den meget intense smag fra juicen. Jeg er vild med bladselleri i salater og lignende, men jeg havde ikke lige tænk over hvordan det ville være at drikke en halv liter ren selleri.

Sølle tre dage

Du har nok regnet ud nu at jeg hurtigt fald fra. Efter kun tre dage, så kunne simpelthen jeg ikke klare det mere. Smagen, mængeden og hånden på hjertet så blev jeg total forstoppet.

Men jeg må prøve igen

Jeg bliver nød til at prøve igen, jeg bliver nød til at holde ud. Tre sølle dage kan ikke have nået og ændre på så meget, og jeg burde virkelig give det en ordenlig chance, også selvom smagen og mængden er lige lidt voldsom.

Hold dig for næsen og giv den gas

Der skal handles endnu mere selleri hjem, også giver jeg det en ny chance. Om jeg kun klare tre dage igen og for alvor må kaste håndklædet i ringen, eller om jeg rent faktisk gennemføre 30 dage. Ja det skal jeg nok lave en opdatering på, og hvordan selleri juicen påvirker min krop efter længere tids indtag.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar