Ønskeliste til SEPHORA

Indeholder reklame links|

Nu nærmere vi os snart december…

Og pludseligt rammer vi juleaften. Børnenes ønskeliste har været færdig i noget tid, og planen om hvem der køber hvad er ved at være på plads. Men hov! Du har da glemt dig selv 🤷🏼‍♀️

Og det går simpelthen ikke! Det er så vigtigt vi husker os selv, om det er at lave en ønskeliste andre kan blive inspireret af eller om det faktisk er en ønskeliste du selv kan gå på jagt efter, for så er du i hver falde sikker på du ender med noget du drømmer om 💄Hvert et ønske kommer med et direkte link så du hurtigt kan finde de omtalte produkter.

Med lidt rabat er det bare sjovere…

Om du vælger at købe dine egne ønsker eller bliver inspireret til hvad du skal give andre, så er det altid rart med lidt rabat på vejen. Med koden MOMSTER15 får du 15% på din ordre hos SEPHORA (tryk her for link)

Rabatkoden udløber 28/11-19

Her er mine 5 ønsker fra Sephora...

Nu skal i bare se mine 5 største ønsker fra Sephora og hvorfor.

1. Benefit Cosmetics – Brow superstars sæt – 550 kr.

Noget som betyder meget for mig er at der er lidt farve på mine bryn. Uden det er mine bryn helt gennemsigtige, og mit ansigt er på inden måde indrammet. Derfor er det her sæt klart på ønskelisten, og bare rolig kære medmødre så snart man lige har fanget metoden så tager det ingen tid at få ordnet bryn, og du ser stang lækker ud.

2. Milk makeup – Flex foundation stick– 285 kr.

Mine morgener er ofte ret tidspresset, alle mand skal op og i tøjet og være klar til endnu en dag, hvor efter jeg skal have afleveret børn senest 6:45 for at nå på arbejde til tiden. Derfor er det så vigtigt at den daglige make-up rutine kan gå hurtigt, og her kommer denne foundation stick ind i billedet.

3. Milk makeup – Kush high volume mascara– 200 kr.

Store flotte fyldige vipper, som virkelig får de mor trætte øjne til på magiskvis at se vågne og friske ud. Dét er vigtigt med sådan et redskab.

4. Sephora collections – Bronzing power bronzer – 135 kr.

Varme toner som igen kan komme lyn hurtigt på er vigtigt for mig. Jeg er bleg, ikke bare sådan man tænker det er nok fordi det er vinter. Nej virkelig bleg og når man oven i det er træt, ja så det altså en ret stor hjælpende hånd med en god gang bronzer. Den her er Sephoras egen, den har en god pris og er stadig uden alle mulige stadige stoffer, med Sephoras eget brand er du altid sikker på der ikke er skadelige stoffer i. Det skåner dig men også dine kære små når du giver en god krammer smitter intet ondt over på dem.

5. Sephora collection – sequin face and eye brush set – 280 kr.

Åh ja! Nye make-up børster, det er virkelig noget jeg ikke har prioriteret (også selvom ofmeia på 5 år har haft fat i dem 😅) Lige præcis derfor er det her sæt på listen. Gode nye børster som ikke koster en formue så alle kan være med på beløbet, særligt efter de 15% er trukket.

Skriv et svar