At skabe sin egen familie rammer

Reklame| i samarbejde med momster test

Vi har alle en forestilling om hvordan det skal være at skabe en familie, hvilke værdier som der bør vægtes højt og hvordan vores hverdag skal være.

Det er lettere sagt end gjort..

Mange ting som vi gør er ” fordi det skal vi jo” og det med lige at finde den helt rette vej for os som familie kan faktisk være rigtigt svært. For hvad er vores konkrete værdier, og hvad gør vi fordi alle andre gør sådan?

At finde sin families rammer…

I bogen’ en vellykket familie er sjældent særlig køn ‘ af Smilla Lynggaard, er der hjælpende øvelser til at vi samen som familie finder frem til hvad vi vil have, hvordan vores familie skal se ud og hvad vores familie værdier er. Øvelser som stille spørgsmål og sætter gang i snskken om familie livet.

Nu har mor snart ikke mere tålmodighed, og når mor ikke har det bliver mor vred også ender mor med at eksplodere, også bliver mor rigtig ked af det for det har mor ikke lyst til så nu bliver i nød til at samarbejde.

I tale sæt når det er svært..

Åh det er sket alt for mange gange at jeg fuldstændig har eksploderet. Råbt og skreget, også grædt efterfølgende. Til tider kan jeg bare ikke rumme mere, de vil på ingen måde høre efter. Den overståede sætning har jeg brugt flere gange nu, og det hjælper! Der bliver ro og eftertænksomhed fra mit barn men også jeg selv stopper op.

Bogen ‘En vellykket familie er sjældent særlig køn’ kan købes her

Den er virkelig en anbefaling værdig, og snart kan du læse anmeldelser fra tre mødre over hos Momster TEST

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar