Fokus på mommy time

Hvordan genoplader du dine energi depoter

Det som giver mig energi er, at få oplevelser. At tilbringe alene tid med min mand er skønt, ingen tvivl om det. Men de oplevelser som giver noget ekstra på overskud kontoen er klart en aften ude men gode veninder. En aften hvor der bare bliver snakket, grint og delt alt det som er vigtigt lige nu og her.

Medmødre er de bedste at feste med

Noget af meste befriende og energi givende syntes jeg er når en flok mødre slipper tøjlerne og starter en fest sammen. Min omgangskreds i vores by er ret stor, vi er en helt masse mødre som bare passer virkelig godt sammen. Derfor har vi startet en loge, flamingo logen. 16 mødre som kan lide at feste og slippe mor rollen bare for en enkelt aften. Eller bare det at mødes en hverdags aften til en kop kaffe og helst også kage! Men med trætte øjne og hoppet i slappe tøjet efter en max pres dag, men vi hiver os selv i vores trætte kroppe og kommer hen til en veninde fordi vi bare ved hvor godt vi har det bagefter.

En bytur om året er ikke nok

Flere jeg har snakket med, blandt andet kollegaer, siger at en enkelt bytur om året er hvad de får ” der er ikke rigtigt tid til andet”

Vi har hver vores prioteringer og det skla det være plads til, men jeg vægter højt at komme ud, bliver luftet, få energi. Om det er en vild fest med shots i lange baner eller bare det at tage i biografen på en hverdag, alt tæller.

Nye bekendtskaber og oplevelser

Reklame|

Den 26 oktober overlader jeg ungerne til farmanden også smutter jeg endnu engang ud for at bliver luftet. Denne gang sammen med mine med momsters til Michael Buble koncerten i Royal arena. Det bliver fantastisk at have en fest med en flok mødre som her sikkert også trænger til at oplade energi depoterne.

Skal du også ud og have en fest med dine veninder? Så er der stadig billetter til ekstra koncerten søndag den 27 oktober link til billetter her

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar