Bløde hasselnød boller

En del af Familie favoritter

Opskrift på bløde boller med ristet hasselnødder.

Nu begynder efteråret så småt at træde i karakter, og noget af det jeg holder mest af på den her tid er at bage. Den duft ser breder sig i hele hjemmet, ja den duft giver varme helt ind i hjertet. Den duft og hjertevarme giver energi ❤️

Opskriften er nem, og inden længe breder den skønne duft sig i dit hjem.

Du skal bruge:

  • 50g gær
  • 600 ml vand
  • 500g manitoba hvedemel
  • 250g italiensk fuldkornsmel
  • 30g hasselnødder
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk sukker

Nu skal det hele blandes:

  • Rør gæren ud i vandet.
  • Kom nu lidt efter lidt melet i.
  • Tilsæt salt og sukker.
  • Rist nødderne på en stegepande, de skal bare have få minutter til de så småt tager farve.
  • Hak nødderne fint. Jeg bruger en foodprocessor.
  • Bland de hakkede nødder i dejen.
  • Lad dejen hæve til dækket i 60 minutter.
  • Efter hæve tiden fordeles dejen i 18 stykker.
  • Bag ved 200 grader varmluft i Ca. 12 minutter.

Mumms lækre ny bagte boller, som hele familien kan hapse løs i ❤️

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar