Madplan uge 35

Få meget mere inspiration på Familie favoritter på instagram

Hver uge kommer her på bloggen en ny madplan. En madplan med gode, nemme og sunde retter, som alle sammen kan nydes af hele familen.
Jeg handler som oftes i netto, og jeg deler hvad beløbet bliver for indkøb til aftensmad for en uge, til to voksne og to børn. Jeg skriver ikke hvad jeg køber men ud fra retterne linker jeg gerne til opskrifter, ellers er retterne gerne så nemme at du helt sikkert selv har din måde at lave det på. Eller også er Google altid en fantastisk ven.

Søndag: Hjemmelavet tømmermands burger m. Pomfritter

Mandag: Patricks Pasta ret

Pasta, frost grønt, pikant ost.

Tirsdag: Lasagne m. Råkost

Onsdag: Rester af lasagne

Torsdag: Rugbrød m. Torskerogn

Fredag: Tøm køleskabet

Forberedelser til lørdag så det skal være nemt.

Lørdag: Pull pork burgere m. Coleslaw. Grill pølser og is buffet

Der holdes 30 års fødselsdag for min mand med mad en hver gæst ville elske.

Pris ca: 300 kroner (udregnet at lørdags menuen er til fire personer)

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar