Madplan uge 33

Få meget mere inspiration på Familie favoritter på instagram

Hver uge kommer her på bloggen en ny madplan. En madplan med gode, nemme og sunde retter, som alle sammen kan nydes af hele familen.
Jeg handler som oftes i netto, og jeg deler hvad beløbet bliver for indkøb til aftensmad for en uge, til to voksne og to børn. Jeg skriver ikke hvad jeg køber men ud fra retterne linker jeg gerne til opskrifter, ellers er retterne gerne så nemme at du helt sikkert selv har din måde at lave det på. Eller også er Google altid en fantastisk ven.

Søndag: Pasta m. Pesto, steak og ovn bagt hokaido

Mandag: Græskar suppe m. Brød.

Tirsdag: Hos far

Gratis mad er altid et hit

Onsdag: Lasagne m. Råkost.

Torsdag: Rester.

Fredag: Hjemmelavet pizza.

Dej lavet dagen før, eller til formiddag.

Lørdag: Patricks Pasta ret

Pasta, pikant ost, skinke og grønt fra frost.

Pris ca: 250 kroner

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar