Test af Natruba bade svane – Den grønne familie

Reklame|I samarbejde med Natruba og Den grønne familie

Sikker leg giver tryghed…

Noget vi som forældre går højt op i er at det legetøj vores børn leger med ikke er fuldt med unødige kemi. Særligt hvis det er noget vi ved de højtsansynligt kommer i munden. Produkterne er sikre til børn fra 0 måneder, og de overholder alle standarder i Europa, USA, Australien og New Zealand. Fine produkter som er økologiske, helt uden gift.

En smuk dansk svane…

Vi har testet den dansk designet bade svane fra Natruba. Den fineste svane produceret i neutral gummi fra hevea træet, og malet med farver fra naturens planter. Natruba har produceret den smukke svane som bade dyr, men også som bidering til de mindste. Her har svanen en fin blå elefant som følgesvend (købes hver for sig.) Hver og en er unikt støbt, trimmet og malet i hånden hvilke gør du altid vil få et smukt produkt men med sin helt egen charme.

Fleksibel og blød.

Hjemme hos familien Palbom blev den største (5år) af ungerne test kanin for den fine svane 🦢 Ofelia er fan! Det første hun udbrød var ”den er jo total blød” og det kan jeg kun give hende ret i. Noget andet Ofelia hurtigt bemærkede var at der ikke er hul i bunden, noget som alle vores andre badedyr har. Men det er så fedt der intet hul er i, for så er der ikke mulighed for at der kan dannes grobund for skimmelsvamp.

Den svane kommer til at give mange timers leg.

Vi er FAN! Ingen mulighed for skimmelsvamp, produceret i økologisk gummi og smukt at have stående på badeværelset.

Grønne kram 💚 Den grønne familie

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar