Hop, spring, sang og Bobo – Flying superkids

Reklame|

Samarbejde med momster test og flying Superkids.

En oplevelse i børne højde.

Sammen med en masse dejlige momsters og deres familier har vi været inde og se en masse fantastiske gymnaster i et brag af at show! Nemlig Flying Superkids.

Alle børn i bevægelse..

Inden showet starter er der mulighed for at alle de besøgende børn kan få gang i kroppen på den store KIA family park. Her er der rig mulighed for at give den gas på trampoliner, hoppeborge, forhindrings banen og meget meget mere. Udover gæsterne kan benytte parken, så fik vi fortalt på vores backstage tur at gymnasterne også er vilde med at bruge den når de ikke har shows. De sover nemlig i en special bygget vogn på pladsen, så her er den nemt lige at smutte ud og give plads til fri leg.

Passion, max optur og rørende øjeblikke

Lige inden showet begyndte kom der den sødeste og sjoveste bjørn Bobo på scenen, ja ikke bare på scenen men rundt til publikum. Den skrub skøre bamsebjørn (Ofelias ord😂) gik igen igennem hele showet.

Da de mange glade gymnaster kom løbende på scenen udstrålende de deres store passion for sporten og igennem hele showet kunne man bare mærke hvor vigtigt det er for dem at være en del af Flying Superkids, det var faktisk virkelig rørende.

Noget af det bedste rent praktisk var at Flying Superkids har nordens første telt uden masker, så alle kan se! Og for at udnytte pladsen i loftet af teltet er der sat blæsere i så inden kogrt fuldstændig over på en varm sommer dag.

Et helt igennem fantastisk show smittende af…

Ofelia sad som forstenet igennem hele showet, og under pausen kunne kun ikke komme hurtigt nok ind igen! Det blev købt hula hop ringe med hjem, og Ofelia ser SÅ meget frem til at skulle starte til spring via leg efter sommerferien.

Meget snart kan du læse anmeldelser af showet hos momster test, hvor du får et indblik i hvad de andre mødre syntes.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar