Tid til et kick start

Reklame|

I samarbejde med momster test og Malmgren fitness.

Sommer ferie og gamle vaner…

Det gik ellers så mega godt med den sunde livsstil! Men pludseligt, ja jeg ved faktisk ikke helt præcist hvornår eller hvordan så var jeg tilbage til de dårlige vaner.

De gode vaner gør noget godt for mor overskuddet…

Når jeg er sund så kan jeg klart mærke en forskel på mit overskud, på arbejdet men bestemt også som mor. Jeg får energi til at gå ned til børnehaven og hente dem i stedet for at tage bilen. Jeg får energi til at lege med ungerne selv efter en lang og opslidende arbejdsdag.

Men når filmen knækker, og alle undskyldninger kommer flyvende. Ja så har jeg simpelthen ikke redskaberne til at fastholde hvad jeg ellers kan mærke er så godt for mig. Men hvordan sørger jeg får at holde den livsstil som er bedst for mig?

En gratis kickstart er i hver falde en start…

Hos Malmgren fitness kan alle få en 5 dages kickstart, helt gratis! Du forpligter dig ikke til noget andet end dig selv.

Du kan finde den gratis kickstart via linket her ➡️ Malmgren kickstart

Men den her kickstart er ikke som så mange andre, her bliver du guidet igennem simple trin, og opgaver i fem dage. Du får en helt anden dybte i hvad der faktisk betyder noget for dig og hvor du vil hen. Og hjælp til hvordan du kan planlægge din dag så den passer til dit mål.

Hver morgen får du en mail, samt en besked på messenger med en motiverende tekst som føre dig hen til dagens kickstart, her ligger Mathias Malmgren ud med at fortælle dig i en kort video hvad der skal ske i dag l, og bagefter kommer du hen til øvelsen.

Første skridt på vejen er en start…

Nu er de fem dage gået, og jeg har booket en gratis samtale med Malmgren fitness om hvordan de fremad kan hjælpe mig på vej, ud fra hvor jeg er og hvor jeg vil hen.

Jeg har i hver falde mål om at få mor overskuddet tilbage og det skal holde! Også vil jeg komme løbe 10 kilometer til Royal run næste år.

Det få i meget mere afvide om senere. Samt kommer i til at kunne læse en masse anmelder fra andre mødre hos momster test.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar