Madplan uge 25

Få meget mere inspiration på Familie favoritter på instagram

Hver uge kommer her på bloggen en ny madplan. En madplan med gode, nemme og sunde retter, som alle sammen kan nydes af hele familen.
Jeg handler som oftes i netto, og jeg deler hvad beløbet bliver for indkøb til aftensmad for en uge, til to voksne og to børn. Jeg skriver ikke hvad jeg køber men ud fra retterne linker jeg gerne til opskrifter, ellers er retterne gerne så nemme at du helt sikkert selv har din måde at lave det på. Eller også er Google altid en fantastisk ven.

Søndag: Rester fra lørdag, pasta m. Kødsauce.

Mandag: Hamburgerryg m. Kartofler, gulerødder og ærter.

Tirsdag: kyllinge frikadeller m. Bulgur salat.

Onsdag: Rester fra mandag og tirsdag

Torsdag: Æggekage med bacon, tomater, agurk, rugbrød og purløg.

Fredag: Stegt torskerogn, rugbrød og gnave grønt.

Lørdag: Hjemmelavet burgere

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar