Den grønne familie – Test af duften af Samsø

Reklame|

I samarbejde med duften af Samsø har Sara fra familien Palbom blandt andet testet shampoo bar.

Duften af Samsø er sæber lavet fra alt det gode naturen har at byde på.

Sæberne er håndlavet, og er skabt af økologiske olier. Og helt uden unødige tilsætningsstoffer 💚 også er sæberne lokal produceret på Samsø.

Jeg har i dag prøvet shampoo i barform, altså ikke en flydende sæbe men i fast form, som et stykke fast håndsæbe.

Vask vask vask..

Håret gøres vådt, grid sæben ud i hænderne og kom det i håret. Du kan også tage sæben op imellem håret og køre sæben rundt. Sæben skal skyldes endnu bedre ud af håret end flydende sæbe. Hvis det ikke kommer ordenligt ud bliver håret fedtet at se på.

En hel anden følelse…

Håret er ikke nemt at rede ud, men duften af Samsø råder til at lave en blanding af vand og æbleedike da det blødgøre håret. Jeg brugte dog en smule almindelig balsam. Mit hår var langt mere fyldigt end normalt, ja det krævede lidt ekstra at rede ud men resultatet var som om mit hår havde fået lige det det trængte det.

Er det så det nye for mig?

Både ja og nej. Jeg vil bruge den når mit hår trænger til at ordenligt spark olier, når mit hår skal have en kærlig behandling. Men jeg syntes det kræver lige lidt mere tid end jeg vil bruge på at vaske håret ud og bruge energi på at rede det så meget 😅

Grønne kram 💚 Den grønne familie

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar