Sundheds rejsen part 4

Så slap dog af med den vægt

Vi holder max sommerferie, tidligt men SÅ perfekt for os 🙌 Min kost har haft været stukket total af i snart en måneds tid 🤦🏼‍♀️ det har straffet mig voldsomt på vægten, ja den har været gal så jeg har valgt jeg ikke vil veje mig før jeg starter på et kostvejldnings forløb!

At nå et mål som jeg ikke havde tænkt over…

I dag tog vi i Knuthenborg safari park, her var der en rutsjebane for børnene. Ofelia ville selvfølgelig gerne prøve den, men det var faktisk mig som gjorde hende opmærksom på at den var der. Sammen kørte vi to ture! Og det var så sjovt!

Jeg brugte ikke energi på at tænke over min størrelse, normalt lader jeg min mand tage i forlystelser med ungerne for jeg har altid været overbevist om at den ville gå i stykker hvis jeg er med i vognen.

Men i dag fik jeg virkelig set hvor langt jeg har rykket mig. Det har ikke været noget tydeligt mål som jeg fik efter, men lige her følte jeg at jeg var kommet i mål med noget som betyder virkelig meget, men ikke noget jeg havde sat mig for.

En sand power mama

Nu, ja lige NU føler jeg mig helt oprigtigt som en sand power mama! Jeg kan klare alt for mine børn nu.

Og apropos power mama, så tjek lige min for vildt fedt t-shirt som er fra match it all! /reklame/

Selvom vægten har sit eget liv lige nu så ændre det ikke på at jeg faktisk har tabt mig en del efterhånden. Og det kan ses i garderoben 😅 det bliver en dyr omgang at få skiftet alt det tøj ud 💸 Men lige nu må jeg bare vaske lidt mere, for sommer tøj har jeg ikke meget af ☀️🙄

Og hvad var det lige med kostvejldning..?

I samarbejde med momster test, er jeg så heldig at skulle teste et forløb med malmgren fitness. Her skal jeg teste et online forløb hvor jeg for professionel hjælp til at skabe den helt rigtige balance for mig. Det skal i nok komme til at høre meget mere om når jeg er igang 💪

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar