Den grønne familie – Test af Haps nordic

Vi er vilde med alt som er genanvendeligt…

I kender dem godt, i kender dem i rulle vis, vi bruger dem alle sammen på den ene eller anden måde. Og det kan altså godt gøre lidt ondt i hjertet når man tænker over hvor meget der ryger ud for så lidt.

Nemlig de velkendte fryseposer. Her hjemme har vi været max stor forbruger af dem, rulle efter rulle. En til madpakken, til at fryse kød ned, til at opbevare rester fra aftensmaden. Jeg har flere gange tænkt at der var lidt synd at vi bare smed dem ud, men de kan jo ikke bruges igen.

Men så mødte vi Haps nordic..

Et team af kloge mennesker, som så gerne vil passe på vores natur, og ikke bare smide ud hele tiden. Haps nordic har gjort det nemt for os at skåne miljøet på den nemmeste måde!

Genanvendelige snack poser, som faktisk også kan tåle en tur i fryseren.

De genanvendelige poser kan nemlig vaskes op til 50 gange, og de tåler maskine opvask 🙌 total win win når man gerne vil skåne miljøet men at det altså ikke skal kræve hele ens overskud. Poserne har en tæt lukning, som sikre et lufttæt miljø, hvilket gør det lang nemmere at have dem med på farten.

En nem og overskuelig madpakke..

Hjemme hos familien Palbom har snack poserne blandet andet været brugt som madpakke til børnene. De var vilde med at de havde overblik igennem den klare pose, og at selv om lukningen er tæt er den ikke svær at åbne eller lukke for de små på kun 3 og 5 år.

Poserne har familien også haft brugt til at opbevare rester fra aftensmaden, som har været kommet med på arbejde til de voksne, hvilke fungerede perfekt!

Forfriskende snacks til store og små..

Hos familen Ravn har de testet de genanvendelige smoothie poser.

Ungerne har været fuldstændig begejstret for dem og de er hurtigt blevet en fast del i vores hverdag.Herhjemme laver vi smoothies eller Greenies hverdag når pigerne kommer hjem fra skole. Vi samles altid og snakker dagen igennem samtidig med at vi nyder en smoothie til at tage den værste eftermiddags sult.

Her har smoothieposerne virkelig været et hit, ned med smoothien i posen og børnene er henrykte. Poserne har sågar været med i skole uden problemer.
Herhjemme laver vi smoothies eller Greenies hverdag når pigerne kommer hjem fra skole. Vi samles altid og snakker dagen igennem samtidig med at vi nyder en smoothie til at tage den værste eftermiddags sult.

Her har smoothieposerne virkelig været et hit, ned med smoothien i posen og børnene er henrykte. Poserne har sågar været med i skole uden problemer.

Jeg var lidt spændt på om de holdt tæt og hvordan det ville være at rengøre dem. Jeg må dog sige begge dele er blevet gjort til skamme! Posen holder fuldstændig tæt selv efter en uges heftig brug og flere gange i opvasken. Man kan sågar presse posen uden låsen åbner – mega hit!

Når posen er færdig, har jeg skyllet den og stilt den i opvasken åben over – (der hvor man stiller tallerkener). Efterfølgende har jeg lade dem ligge og lufttørre og de er klar til brug igen.

Haps Nordic Smoothie poserne er helt klart blevet en uundværlig del af vores dagligdag.

Et lille tip til de varme dage…

til de varme dage…

Jeg lavede en juice/smoothie, lagde den i fryseren og gav min pige den med i skole. Da hun skulle spise den var den halvfrosset og hun spise den som en slags sund slush ice, til stor misundelse fra hendes klasse 😊 tænker det bliver et hit her til sommer.

Vi føler os bæredygtige, og det vil vi også hjælpe jer med..

Som i kan fornemme er vi ret så begejstret over Haps nordics produkter. Og derfor vil vi også gøre det nemt for jer at komme på samme bøgle ✌️

Haps nordic forkæler nemlig alle vores følgere og læsere med en fantastisk rabatkode på 25% med koden Sommer25 koden er gældende til og med 6 juni, så skynd jer 💚

Grønne kram 💚 Den grønne familie

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar