Tid til action leg

Reklame|Test af Gormiti fra Amo toy. Testet for momster test.

Aldrig alene..

Hjemme hos os deler børnene værelse. Vi har faktisk plads til et værelse til dem hver, men det ene er kæmpe stort og det andet er virkelig lille. Ofelia og Konrad holder af at mærke der er en anden i rummet når de skal sove, også er det faktisk lidt hyggeligt at alt legetøj frit kan deles.

Dukker, ponyer og prinsesse kjoler

Ja det er meget af Ofelias legetøj som dominerer og fylder en del. Konrad der imod har flere mindre ting, som små dyr, pyjamasheltene figur og biler. Det er faktisk kun de store lastbiler, og hans arbejdsbænk som fylder lidt. Det er helt iorden at Konrad gerne vil lege med dukker eller klæde sig ud som prinsesse. Men stille og roligt er han begyndt at have fokus på at han gerne vil have noget som man kan lige lidt vildt med.

Og her kommer Gormiti ind i billedet

Vi har testet legetøj fra børne serien Gormiti. En serie som Konrad godt nok syntes var lige vild med i fjernsynet, men han har været ellevild med det action legetøj han har testet.

Han har selv opkaldt de små ø’er lige som han syntes, og den for vildt seje røde løve har brølet løs.

Ser i det samme som mig?

Lige præcis det her legetøj har jeg som forældre syntes var meget sjovt at lege med. Ser i det? Det ligner da helt vildt Game of thrones!! Så vi har bygget vores egen verden og jeg har måtte styre mig lidt så legen ikke lige blev så voldsom som serien 😅

Alt i alt legetøj lige i Konrads (og mors) ånd

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar