Den grønne familie – test af Bauer skin care

Vi tester forskellige økologiske og bæredygtige produkter for at finde bæredygtige alternativer til dit familieliv.

Test: Bauer skin Care

Testet hjemme hos familien Ravn

Pure skin – Pure life

Bauer skin Cares filosofi er less is more det er utrolig vigtig for dem at lave et produkt som er økologisk og så rent som muligt så du ved hvad du putter på din hud.

Jeg har testet dagcreme med hybenkerneolie og med havtorn, body butter, kaffe scrub og sweet summer scrub. Jeg har testet dem på mig selv og på mine børn.

Herhjemme er vi tre piger som har meget sart hud, vi har desværre alle tendens til allergi og tør hud. Derfor går jeg meget op i at bruge nogle produkter til mig selv og mine børn som er så rene som muligt uden kemi og parfume og de skulle genre kunne bruges til en allergihud, især til min mindste pige.

Jeg er vild med ideen om at produkter er så rene som mulig men de skal samtidig også virke og være lækre. De må gerne dufte naturligt eller frisk og må gerne holde nogle timer, når man ikke bruger parfume, så man stadig har fornemmelsen af at være velduftende.

Jeg har prøvet dagcremen med havtorn som dufter svagt men skønt af havtorn, den er lækker at smøre i hovedet og efterlader huden dejlig blød, hele dagen, efter en uges brug syntes jeg også min hud ser lidt friskere ud end den trætte blege og tørre vinterhud.

Min datter prøvede hybenrose cremen til den unge teenager hud. Hun er vild med den, syntes den dufter så skønt af sommer. Hendes hud er blevet så dejlig frisk og blød efter en uge og hendes tendens til urenheder er blevet mindre og små sår i huden er helet.

De to scrubs er virkelig lækre og efterlader huden dejlig blød og lækker. Jeg er ret vild med at creme mig ind efter bad, men man behøver faktisk ikke creme på kroppen da de efterlader ens hud dejlig blød og man kan mærke mandelolien i huden. Jeg var ret vild med kaffe scrub men jeg er også ret vild med kaffe, den er meget intens i sin kaffelugt så hvis man ikke er så vild med kaffe i hovedet er sweet sommer den perfekte scrub som får en til at føle sig frisk og lækker.

Body butteren har virkelig været et hit til min mindste datter. Hun har en tør allergi hud som tit er rød og sprækket. Vi har smurt godt rundt omkring på kroppen og det er simpelthen en dåse med magi. Hendes hud har været blød og lækker og rødmen er godt på vej væk, samt såret på knæet.

Jeg vil sige efter en uges brug af Bauer skin care at det er et mærke, der helt sikker er kommet for at blive på vores toilet hylde både til og mine piger, vi er vilde med det.

Grønne kram 💚 Den grønne familie

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar