Sundheds rejsen part 3

De andre gør det også… Og andre dårlige undskyldninger

Åh ja! Undskyldninger dem er jeg mester i! Og det er faktisk total fjollet, for folk omkring mig er jo bedøvende ligeglade med hvorfor jeg lige syntes det er fortjent med den kage.

Men der skal være plads til andet end Broccoli og Skyr! Og uden der skal flyve en undskyldning med på vejen når det er en is der bliver nydt. Lige det arbejder jeg virkelige med, at kunne give slip på skylds følelsen, for det er helt klart den som er grunden til undskyldningerne kommer.

Resultatet af efter en uge med undskyldninger

Ja vægten stod på 101,5 kg altså – 300g , men det er ikke så meget tallet på vægten som påvirker mig i den her uge. Nej det er følserne som tager overhånd, for når jeg først giver mig selv lov til at få noget usundt så sker det som ofte at jeg simpelthen ikke kan styre det. Så er det HELE posen med chip, det er HELE bøtten med is, det bliver så store mængder at jeg bliver sur og ked af det. Og DET er lige præcis sådan noget jeg ved jeg skal arbejde meget på, at finde en gylden vej i forhold til mængderne, og at jeg skal kunne nyde de her ekstra gode ting uden at føle skam.

Det er en du sundheds rejse

… Og den er lang, den er hård men den er det hele værd, det er jeg sikker på!! . Når jeg får afvide af familie og venner hvor godt jeg ser ud, og at de virkelig kan se en forskel. Så får jeg endnu mere blod på tanden! At være igennem den her rejse gør også jeg føler mig ekstra stærk fysik og selvfølgelig også når roserne kommer. Men mentalt kan jeg mærke jeg også er mere følsom end normalt. Min veninde var med til træning i sidste uge, det første hun udbrød var ” hva’ skal de hængepatter ikke strammes op” det gjorder mig faktisk rigtig ked af det, for jeg syntes jo faktisk at det er ret sejt at jeg har behov for en mindre sports bh! Jeg tror ikke hun mente det ondt, men lige dét var sgu ikke så sjovt.

Fokus for uge 20

Træning! BIG time! Jeg har kun halvt fulgt det juciy booty program jeg har købt. Så der skam der langt mere fokus på, jeg er simpelthen så træt af ikke at have nogen booty overhovedet! Jeg kan mærke jeg faktisk syntes at det er enormt grænseoverskridende at lave øvelserne til fitness centeret, det der mere alle kan se mig, på en corss trainer, eller på et hold føler jeg mig mere gemt.

Jeg kunne bare lave programmet her hjemme, men jeg tror på at det er bedre at arbejde med min selvtillid ved at bryde den grænse og lave øvelserne i fitness centeret.

Herudover skal jeg have fokus på mængderne når jeg lader mig selv spise noget ekstra lækkert, og at jeg skal give mig selv lov uden at skide rundt med undskyldninger.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar