Madplan uge 20

Følg med hos Familie favoritter på instagram for mere inspiration


Hver uge kommer her på bloggen en ny madplan. En madplan med gode, nemme og sunde retter, som alle sammen kan nydes af hele familen.
Jeg handler som oftes i netto, og jeg deler hvad beløbet bliver for indkøb til aftensmad for en uge, til to voksne og to børn. Jeg skriver ikke hvad jeg køber men ud fra retterne linker jeg gerne til opskrifter, ellers er retterne gerne så nemme at du helt sikkert selv har din måde at lave det på. Eller også er Google altid en fantastisk ven.

Søndag: Kribenetter m. Ovn Kartofler, friske ærter og sauce.

Mandag: Svinekæber i øl, sauce herfra og grov kartoffelmos.

Tirsdag: Wraps m. Kylling, grønt og dressing.

Onsdag: Rester

Torsdag: Varme hveder og rugbrød m. Pålæg

Fredag: Store oksebøffer (SR bøf), blandet salat, ovn bagte rødbeder.

Lørdag: Konfirmation *

Pris i alt Ca. 350 kr.

Spare tip

I fredags fandt jeg ud af at på slagteri skolen i Roskilde, har de en hel butik med det kød som de har arbejdet med i undervisningen. Det kød skal selvfølgelig ikke gå til spilde, og derfor sælges det til ret så fine priser.

Alle kan komme og købe, her fik jeg blandet andet købt 3 kg hakket grise kød, tre store flotte okse medaljoner, 2 kæmpe okse bøffer(SR bøffer) og 6 meget fine svine kæber. Alt det for kun 280 kroner! Det er klar en måde at få lækkert, billigt og godt kød på.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar