Sundheds rejsen part 2

Motivationen og udholdenhed

Det var ikke særlig sjovt at stille mig op på vægten i sidste uge. Men den stilstand, og den måde min krop reagerede på alt den dårlige mad, det gav mig motivation til at komme ind i kampen. Det jeg har sværest ved at at være udholden, at max kæmpe mig igennem en træning, altså når jeg træner selv! Det er jo også helt klart derfor jeg vælge at deltage i så mange hold som muligt, for at blive max presset. For jeg skal fandme ikke være den dårligste! Så jeg kæmper. Men kampen for at styrke min egen udholdenhed når jeg træner selv den bliver sat på max prøve nu!

Juicy booty let’s go

Yes jeg har købt Gustavs juicy booty program, og det er ikke bare sådan lige et par squats 😅 oh no, det er fuld fart frem og ikke stop. I den kommende uge starter jeg med programmet og de næste 30 dage frem står den på ass to the graas 🍑

kosten, bliver den holdt?

Ja det bliver den, men som sagt uden at jeg skal rende og være fanatisk. På min fridag i torsdags blev der gjort plads til en smule slik, det blev vejet af og noteret i lifesum, så der var styr på kalorierne. Og selvom vi var til fødselsdag med boller og lagkage i weekenden, så har det lykkes mig at tabe 800g og det er jeg faktisk virlig tilfreds med 💪

Og nu til det vildeste

I Torsdag tænkte jeg ” jeg prøver lige min vielsesring” jeg har ikke kunne passe den siden jeg blev gravid med Konrad, så i godt 4 år har jeg ikke kunne bære min ring. Til hverdag gør det ikke så meget igen, for jeg må alligevel ikke have ringe på. Men for mig betyder den ring alt, og at jeg ikke kunne bære den når jeg havde fri, særligt til fester eller når vi har været på date. Ja det gør mig ked af det, det jo prikken over i’et i et ægteskab. Men den kan fandme på!! Helt uden problemer. Jeg græd! Jeg store tudede af glæde, DET var virkelig bare er vildt mål, som jeg faktisk ikke havde gået og tænkt ville påvirke mig så meget.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar