Sundheds rejsen part 1

I skrivende stund har jeg virkelig ikke lyst til det her!

Sidste uge var helt forfærdelig! Det kunne virkelig være sjovere at den første uge update var en solstråle historie. Men sådan er det bare ikke, faktisk var sidste uge nok den dårligste overhoved i flere måneder !!

Dårlig planlægning oven i en stresset hverdag

Mandag og tirsdag var uden stress og alt gik helt perfekt. Men onsdag gik det galt BIG time! Hele dagen var Ofelia og jeg på farten med shopping og et langt sygehus besøg, hvilke endte ud i vi simpelthen glemte frokost, total dumt for wupti så endte vi på MC Donalds, jeg syntes faktisk jeg er blevet god til at vælge en salat. Og tro mig! Jeg vælger klart den salat igen en anden gang, jeg blev SÅ dårlig af en big MC menu. Jeg følte seriøst at der kom en freaking alien ud af min mave, så mange smerter have jeg. Resten af ugen stod også bare på junk! Jeg har slet slet slet ikke kunne styre det.

Vægten åh ja sandheden om det store tal

Den her rejse handler om ærlighed, for hvis ikke jeg kan være helt ærlig overfor andre, men vigtigst af alt, over for mig selv. Ja så kommer jeg aldrig i mål. Hånden på hjertet så syntes jeg ikke det er det sjoveste at offentliggøre min vægt, mest af alt fordi jeg på ingen måde føler mig som så stor en pige. Men jeg er helt sikker på at det vil hjælpe andre plus piger med at tage ejerskab over deres krop som de er, hvilke giver evne til at tage den kamp der skal til for et sundere liv.

Så here we go!

Det helt store tal på vægten er lige nu 102,6 kg. Jeg syntes det er helt ekstremt at veje over 100 kg, men sådan er det bare. Jeg har allerede tabt mig knap 8 kg, og med den utrolig dårlige uge som jeg lige har været igennem kunne jeg ikke andet end forvente en vægtøgning. Men nej! Vægten stod stille fra ugen før, det lettede og gav mig motivationen tilbage.

Klar til en ny uge

Nu føler jeg mig total klar, for en ting er helt sikkert der skal være et lavere tal på den vægt på mandag.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar