Påskeferie lige som børnene ønskede det

Måske har du set på instagram at der har været godt gang i den hos familien Palbom 🐣

Vi har haft fokus på at det skulle være lige som børnene ville have det. Vi startede med at dele os op, mandag var jeg hjemme, tirsdag snuppede Patrick den og onsdag hapsede jeg igen. Jeg var så heldig at have en masse fri i påsken, det jo ikke noget som man bare lige kan forvente i mit fag.

Fødselsdag og dyreliv

Torsdagen var min fødselsdag, og når man bliver voksen er det bare ikke helt den samme følelse som går igennem én som den gang man var barn. Alligevel fik vi en fantastisk dag med gaver lige efter mit hjerte. Dagen startede med brunch og bagefter stak vi impulsivt til zoologisk have for at få set pandabjørne og få en velfortjent fødselsdags is. Turen hjem kaldet på at snuppe bruger og chili cheese tops med hjem, det kostede lidt på vægtkontoen men det var absolut det hele værd.

Trampolin spring, træning og skærmtid

Fredag stod på max afslapning! Ungerne blev bare SÅ gode venner i ferien og særlig fredag kunne man mærke dynamikken i deres leg i haven, der blev hoppet på livet løs og med lange pauser blev der spillet spil på tableten, og for første gang sad den sammen og spillede uden nogle skænderier.

Imens der blev kastet med søskende kærlighed, fik min mand og jeg styr på de massive bunker af vasketøj som skulle i bund! OG så skulle jeg virkelig lige sørger for at få passet mit træning, og få lidt Sara tid, så jeg stak af i et par timer 💪

Arbejde og far tid

Weekenden betød slut med ferie for mig, arbejdet kaldte og derfor stod den på far tid der hjemme.

Og da Ofelia vågede søndag morgen med et stort savn til panda’ere endte de med at tage turen til zoologisk have. Det gav mig mulighed for at nå en tur i fitness inden hele banden kom hjem igen.

Vi slutter med manér

Mandag og feriens sidste dag, ungerne var trætte, og da jeg kom hjem efter arbejde rendte alle mand rundt i deres nattøj. Det er lige præcis sådan ens sidste ferie dag skal være, så det undede jeg dem virkelig!

Men da jeg kom med ideen om at vi skulle køre ud efter is, ja så kom de rimelig hurtigt i sko og jakken. For ja selvfølgelig beholdte de deres nattøj på inden under.

Ingen stor påske frokost, bare tid til vores lille familie.

Har i haft en fantastisk påske? Og hvilke traditioner har i her i påsken?

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar