Påske magi

Reklame/ I samarbejde med Panduro og Momster test.

Det der med at give ens børn magiske minder i forbindelse med højtider, det er jeg virkelig vild med! Den glæde der stråler ud af deres store øjne er simpelthen guld værd.

Da jeg var barn blev der ikke gjort det helt vide ud af påsken, der blev ikke pyntet op, eller lavet noget kreativt sammen. Men med sikkerhed kom der flere påskeæg ind af døren fra bedsteforældre og mostre, og helt uden det var nødvendigt at sende et gækkebrev. Jeg husker tydeligt at der i ægget fra min mormor og morfar altid var undertøj i, og naturligvis chokolade. De påskeæg betød så meget, det føltes lidt som ekstra gaver efter min fødselsdag, og en masse chokolade som min søster og jeg slet ikke kunne styre.

Jeg kan tydeligt mærke at påskens magi for vores børn lige nu ligger i den kæmpe reol af nok 50, hvis ikke flere forskellige chokolade og slik æg som så flot står lige indenfor i Super brugsen. Men der skal være fokus på meget andet end det.

Men her hjemme fylder kreativiteten dagligt rigtigt meget, og derfor er vi også gået all in på kreativ påske pynt, vi skal skabe en magisk og mindeværdig påske hvor der er fokus på nærhed og udfoldelse. Frem for det kun går op i sukker chok og chokolade munde.

Vi har givet den gas i i Panduro med fokus på påske pynt som passer til Ofelia (5 år) og Konrad (3 år) .

Særligt lagde jeg vægt på at de skulle være med til at vælge hvad de godt kunne tænke sig at lave. Og wauw de var jo i den syvende himmel i den kæmpe forretning helt fyldt op med drømme ting til en kreativ sjæl. Vi endte med at gå med tre forskellige projekter.

  • Male sæt med holder til ægget, plus ekstra æg i flamingo.
  • Pap æg, samt modellervoks til at dekorere med.
  • Perleplader formet som æg og blomst. og naturligvis en masse gule perler.

Læs med over hos momster test, hvor du kan læse fine anmelders fra Panduro og deres påske udvalg.

Ungerne har malet og dekoreret pap æg, og nu skal der bare laves blomster og æg ud af perler. Også tænker jeg helt klart at vi skal have skabt et fint påske hjem fuld af kreativitet og farver. Selv min mand er gået krea amok og frem tryllet fine 3D perle kaniner, og ja også en fin påske dinosaurer krævede Konrad.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar