Madplan uge 10

En del af familie favoritter

Familie favoritter er endnu engang ude med en ny madplan. Mad til to voksne og to børn. Madplanerne starter altid søndag, for lørdag kommer nettos tilbudsavis ud, også er der tid til lige at planlægge det sidste, og få handlet ind lørdag. Det er ikke nødvendigvis fordi at hele madplanen er skabt ud fra tilbuds aviser. Jeg går efter at sammensætte en madplan som har fokus på at bruge så få råvare som muligt, det gør indkøbet billigere og mindsker madspild. Men bare rolig der er ikke sparet på noget og alle bliver mætte. At handle i weekenden gør også at der er bedre tid til at foodprep, og derfor gøre alle hverdagene meget nemmere fordi alt der kan forberedes simpelthen er klaret. Alle retter er nemme, billige og sunde.

I den kommende uge er der fart på! Ungerne skal til gymnastik og dans, jeg skal til bryllup event og min mand skal ud på brandstationen torsdag. Og ej ikke at forglemme er jeg på arbejde i weekenden. Derfor er det retter som vi kender ud og ind, og Mandag har min kære mand ønsket koteletter i fad.

Søndag: Wok af tykstegs bøf, nudler og grønsager efter eget valg.

Mandag: Koteletter i sennep sauce og blomkåls ris.

Tirsdag: Lasagne m. råkost.

Onsdag: Rester fra tirsdag.

Torsdag: Kylling lår m. ovn kartofler og broccoli.

Fredag: Rugbrøds tapas m. fokus på fisk som pålæg

Lørdag: Gullasch m. kartoffelmos

Det har helt sikkert dine egne favorit opskrifter

Men hvis du gerne vil prøve nogle nye, så ligger jeg ofte mine opskrifter her på bloggen. Jeg skal nok sørger for at linke i madplanen til de opskrifter du kan finde her. Men men men… husk at kaste dig ud i det, prøv dig frem og smidt lidt af det ene og det andet krydderi i, også skal det nok gå.

Indkøb for:xx

Det købte jeg:

 • 2 x tykstegs bøffer
 • Kartofler
 • Gulerødder
 • Snack peberfrugt
 • Bønnespire
 • Monay sauce
 • Kylling lår
 • Broccoli
 • Sild
 • Røget laks
 • Mini fiskefrikadeller
 • Rugbrød
 • Gullasch tern
 • Mælk
 • Bacon tern
 • Champignoner
 • Koteletter
 • Sennep
 • Blomkåls ris, frost
 • Revet ost

Det havde jeg:

 • Spinat, frost
 • Torskerogn
 • Tun på dåse
 • Fløde
 • Rød karry past
 • knust hvidløg

Ca. pris i alt = xx

Der er ingen priser klar til jer endnu. Vi kommer nemlig først hjem fra vore lille kæreste tur, søndag eftermiddag. Så søndag skal der handeles i stor stil, som du også kan se så er der meget af det som vi ikke har hjemme. Men det gør ikke regningen større, og jeg forventer indkøbet til aftensmaden kommer til at ligge på det vanlige knap 300 kr.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar