Koteletter i sennep sauce

En del af Familie favoritter

En af de opskrifter som klart vinder min mands hjerte er min ret, koteletter i sennep sauce. Og nu vil jeg dele den med alle jer.

Alt du skal bruge er:

  • Koteletter, ca. 500 g
  • 2 gode håndfulde spinat fra frost
  • 250 g champignoner
  • 1 pakke bacon i tern
  • 2 dl mælk
  • 2 dl fløde
  • 3 tsk. sennep
  • Evt. revet ost til at komme på toppen

Så nemt er det

  • Tænd ovnen på 200 g varmluft
  • Brun koteletterne af på en pande
  • Steg champignonerne af på en pande
  • Kom kødet og de stegte champignoner op i et ovn fast fad
  • Kom den frosne spinat ned til
  • Bland i en skål mælk og sennep
  • Hæld det udover de øvrige ting i fadet
  • Hæld fløden over
  • Kom retten i ovnen i ca. 20 minutter
  • Steg bacon på en pande imens
  • Tag fadet ud , kom bacon og evt. revet ost over retten
  • Kom retten i ovnen i ca. 5-7 minutter.

BUM! Så har du en nem ret, ja den er ikke den sundeste men den er AMAZING! Spis gerne retten med kogte ris eller blomkåls ris

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar