Første get away som forældre

Altså har vi ikke været på en længere kæreste tur i snart 5 år

Det er ikke nemt at finde tid til at stikke af et par dage, bare kun os to, ingen børn. Og dog hvis vi virkelig havde taget os sammen, og ringet til mormor, ja der er faktisk mange flere at vælge imellem. Hvis vi bare havde tænk at næste gang jeg havde fri weekend så ville vi stikke af.

Men hverdagen bliver protieret anderledes

Og der er ikke blevet sat fokus på om det var en nødvendighed eller bare meget rart med en tur alene. Jeg er sikker på vi ikke er de eneste som pludseligt stoppede op og tænkte “hvornår har vi sidst været alene mere end en aften”. Vi har haft en halv weekend i efteråret uden børn, og det var udelukkede fordi vi skulle lave legeværelse til dem. Og det vil jeg altså lige sige det tæller sgu ikke som alene tid! Så har vi ind imellem haft de obligatoriske biograf dates med pasning af børn i eget hjem, og de fleste gange er det bare lige blevet til en tidlig film og en tarvelig burger inden, for børnene står jo tidligt op.

Men nu skal det være

I julegave valgte jeg at give min mand en tur til Hamborg, bare ham og jeg. Senere blev vi enige om at vi faktisk slet ikke var interesseret i den tyske storby, men det bare skulle handle om at være sammen, og at hvis vi tog til Hamborg ville vi hurtigt få brugt 4000 kr. Men det var også vigtigt at vi ikke bare havde en weekend her hjemme alene, for så ville der gå en masse projekter i den, eller vi ville ende med at smække os på sofaen og køre serie maraton uden at få kigget ordenligt på hinanden. Derfor låner vi nu et sommerhus på Samsø, hele øen på nær brugsen har nok lukket men det er helt okay.

For vi skal være nærværende

Vi skal bare være sammen, ud og gå nogle lange ture, køre ud til vandet og bare være dér. Vi skal få talt, talt om alt det som vi ikke når at snakke om, eller vi ikke får snakket ordenligt om. Det er ikke fordi der er krise i vores forhold, på inden måde der er bare gået mor, far og børn i den. Nu skal jeg heller ikke være hellig for vi har også haft svære tider, ligesom så mange andre par har. Vi skal bar blive bedre til at sige at det er helt okay at hive en weekend ud af kalenderen som bare tilhøre os, helt uden vores børn.

I får selvfølgelig en update på vores get away

På fredag stikker vi af! og ja det betyder vi ikke er hjemme til at være der for vores børn til fastelavn. Men ved i hvad? Det er helt okay, for de har en fantastisk mormor, som sørge for de ikke går glip af noget som helst. Og når vi vender hjem. Forhåbelig med fornyet energi, får i en update på hvad det gav os. For et eller andet må det give på kærligheds kontoen.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar