Madplan uge 9

En del af Familie favoritter

Familie favoritter er endnu engang ude med en ny madplan. Mad til to voksne og to børn. Madplanerne starter altid søndag, for lørdag kommer nettos tilbudsavis ud, også er der tid til lige at planlægge det sidste, og få handlet ind lørdag. Det er ikke nødvendigvis fordi at hele madplanen er skabt ud fra tilbuds aviser. Jeg går efter at sammen sætte en madplan som har fokus på at bruge så få råvare som muligt, det gør indkøbet billigere og mindsker madspild. Men bare rolig der er ikke sparet på noget og alle bliver mætte. At handle i weekenden gør også at der er bedre tid til at foodprep, og derfor gøre alle hverdagene meget nemmere fordi alt der kan forberedes simpelthen er klaret.

Den kommende uge er vi faktisk ikke så meget hjemme, min kære mand og jeg smutter nemlig på den første kæreste weekend siden vi fik børn! Alligevel harjeg sammensat en madplan som du kan bruge 🙂 Men imens satser jeg på næste weekend kommer til at stå på rødvin og store bøffer til os hehe.

Søndag: Madpandekager med røget laks, smørost, grønt efter eget ønske.

Mandag: Kylling i rød karry m. ris.

Tirsdag: Hjemmelavet burger boller med veggie bøffer.

Onsdag: Pasta m. kødsauce.

Torsdag: Frikadeller m. pasta/pesto og stegte champignoner

Fredag: Pitabrød m. fyld af tun og grønt.

Lørdag: Kødsauce med låg af kartoffelmos. Her bruges rester af kødsauce fra onsdag.

Du har helt sikkert dine egne favorit opskrifter

Men hvis du gerne vil prøve nogle nye, så ligger jeg ofte mine opskrifter her på bloggen. Jeg skal nok sørger for at linke i madplanen til de opskrifter du kan finde her. Men men men… husk at kaste dig ud i det, prøv dig frem og smidt lidt af det ene og det andet krydderi i, også skal det nok gå.

Indkøb for: 171,9

Det købte jeg:

 • Ris 4,95
 • Buko smøreost 8,-
 • Champignon 14,25
 • Snack peber 16,-
 • Gulerødder 8,-
 • Pasta 4,75
 • Squash 8,-
 • Ananas 16,-
 • Røget laks 40,-
 • Hk. tomater 4,95
 • Hk. oksekød 15,-
 • Grøn pesto 10,95
 • Kokos mælk 5,-
 • Pita brød 6,-
 • Æg 10,-

Det havde jeg:

 • Gær 0,95
 • Kylling filet 25,-
 • Hk. grise kød 25,-
 • Rød karry past 10,-
 • Tun på dåse 8,-
 • Kartofler 10,-
 • Plante burger bøffer fra naturli’ 25,-

Ca. pris i alt = 275,85

Da jeg ligger syg var det min kære mand som blev sendt i netto med en laaaaaang indkøbs seddel! heldigvis var største delen af indkøbene ikke til madplanen. Igen kommer madplanen under 300 kr. Det er så vildt at en familie på fire kan spise for så lidt, så er det så lige alle de andre ting vi her hjemme måske skal have kigget i sømmene.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar