Familie favoritter

Familie favoritter får ”base” hos Mamapalbom

Jeg har længe gerne ville dele ud af min glæde ved at planlægge madplaner, og hvordan vi her hjemme får nem og sund mad men med et lavt madbudget. Derfor har jeg startet en ekstra instagram profil , som udelukkende er fuld af inspiration til aftenmaden, madpakker, smoothies, juicer, sunde men også kalorie fyldte snacks og kager. Siden vil også være et sted med inspiration til hvordan man spare på madbudgettet, og hver lørdag kommer der en madplan her på bloggen. Profilen og alt den bærer med sig er tiltænkt familier, men er du single kan du helt sikkert også finde noget inspiration.

Familie favoritter og Mamapalbom får samme ”base” her på bloggen. Oven i alt andet skønt her på Mamapalbom om moderskabet, kærligheds livet og alt det i mellem. Vil der altså komme et frisk pust fra Familie favoritter, fuld af opskrifter, madplaner og meget meget andet godt.

Jeg håber i vil tage godt imod, og at i rent faktisk får noget ud af det. Alt som du har at kunne finde under Mamapalbom, er i bund og grund for min egen skyld. Det er kun en bonus hvis i vil læse med, og hvis i er så heldige at få noget med på vejen. Men Familie favoritter skal være til jer, til inspiration , til at gøre jeres hverdag nemmere og måske også billigere.

Det bliver SÅ godt det her! det er jeg helt sikker på.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar