Så er jeg vel officielt voksen nu

I går smuttede mama her ud i byen for at danse de forbudte trin, og som jeg tidligere har beskrevet så giver det mig enormt meget overskud flere uger efter sådan en tur ude med pigerne. Normalt stikker det helt af med alt for stærke drinks, og shots bliver hældt ned som var det saftevand. og vand ja for fanden er det for noget! 😉

Men nye vaner skaber nye tilgange

Siden 2 januar har jeg taget alvorligt fat i mig selv og mine vaner. De er blevet vendt og drejet til en langt sundere livsstil. Jeg har ikke drukket saftevand eller sodavand og selvom det altid har været sukker frie varianter der er blevet drukket, ja så fucker det med mit blodsukker og gør jeg slet slet slet ikke har kunnet holde at være sukkerfri. På instagram har du måske kunnet se at jeg er faldet lidt i, også vil jeg alligevel ikke kalde det at være faldet i. For ja planen var at hver fredag kunne jeg vælge én lækker ting som jeg kunne spise og det var det! Men de sidste to weekender har det ikke kun været fredag. Det er okay, jeg gider simpelthen ikke at banke mig selv i hovedet over det længere. Jeg havde sagt jeg ikke ville drikke igår for åh nej det var for usundt. Og ja det er det! men det så sjældendet og hvorfor så ikke hellere få lidt men godt? Ja den sætning har jeg hørt så mange gange før, men jeg har aldrig kunnet finde ud af at bare tage lidt, også stoppe.

I går følte jeg var min første bytur som en ansvarlig voksen

Mine veninder og jeg lavede lækre drinks, ordenlige drinks uden en masse sprut i, og shots flasken blev i bar skabet. Jeg drak vand som aldrig før, og for første gang kunne jeg vågne her til morgen og huske hvor mange genstande jeg havde fået! Se det er ALDRIG sket før! hehe. Jeg føler mig helt voksen nu, ja ja jeg er godt klar over at voksne og fornuftige mennesker også kan drikke så de sejler, og at det nok ofte er sådan. Men jeg havde en helt anden ro over mig. Og vigtigst af alt så havde jeg det lige så sjovt som jeg plejer, der var lige så meget gang i mig på danse gulvet og klokken blev stadig næsten morgen igen vi tog hjem. Jeg sidder nu med en følelse af at være total voksen og ansvarlig. Også har jeg den vildeste optur over at være frisk idag, ja jeg er da lidt træt men det nok mere fordi det var latterligt langt over min sengetid som jo ellers normalt ender mig at være klokken 21 i hver dagene hehe.

Det er helt sikker ikke sidste gang jeg holder mig til lidt men godt, og en helvedes masse vand imellem. Men det betyder heller ikke at jeg ikke kan ende ud i at sejle rundt som alle andre gange. Og ved i hvad det er fandme også sjovt. Men fremover vil jeg satse på at holde lidt igen på drinks fronten også bare have det ligeså sjovt, for det handler jo i bund og grund om de mennesker som er med til at skabe en magisk aften.

Hvordan går i, i byen når jeres labre mama krop skal luftes ? er det All in på drinks eller kan i holde igen og være i ‘det’ uden den helt store påvirkning af alkohol?

SARA// MAMA PALBOM

2 comments / Add your comment below

  1. Ha ha – god pointe med billedet af garderobe nummeret ;O)

    Det må jeg gøre næste gang der falder en tur “ude” af sig!
    Det er efterhånden sjældent. Måske er jegblevet liiiige lidt for voksen ;O)

Skriv et svar