De vildeste dadel kugler

Hvem vil ikke gerne have lidt ekstra lækkert til weekendens hygge? De her dadel kugler er så vanvittig gode, fulde af sødme og en masse smag. Der er selvfølgelige stadig lige rigeligt kalorier i, i forhold til en gang gulerødder. Men nogle gang har man bare brug for noget ekstra lækkert, og i de her kugler ved du lige præcis hvad der er i, uden en masse til at sukker mm.

Dadel kugler med kakao og vanilje

Her bliver der ca. 11 stk. Der er ca. 48 kalorier i en kugle.

Du skal bruge:

  • 12 -14 friske dadler
  • 2 spsk. kakao
  • 1 spsk vanilje sukker
  • 1 dl havregryn
  • 2-3 spsk vand

Blend det hele sammen i en foodprocessor til det bliver en sammenhængende masse. Form her efter 11 kugler og sæt dem på køl.

Dadel kugler med peanut butter og romessens

Her bliver der ca. 11 stk. Der er ca. 52 kalorier i en kugle.

Du skal bruge:

  • 12-14 friske dadler
  • 1 dl havregryn
  • 2 spsk. romessens
  • 2 spsk peanut butter

Blend det hele sammen i en foodprocessor til det bliver til en sammenhængen masse. Form 11 kugler og sæt dem på køl

Nu kan de nydes! Men altså er alting ikke bare en smule bedre med chokolade over, ikke ? Derfor smeltede jeg lige en rest mørk og en rest hvid chokolade sammen og dyppede de afkølende kugler ned i chokoladen og sæt dem på køl igen. Og bare rolig chokoladen tørre lynhurtigt så de kan spises efter kort tid.

Et lille tip her fra. De her kugler er total vanen dannende! så at have så mange liggende i køleskabet kan være en smule farligt hehe. Derfor kan de med fordel fryses ned, også kan du tage op til hvor mange du lige tillader dig selv at spise enten senere på dagen eller til weekenden.

SARA// MAMA PALBOM

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar