7 år i medgang og modgang

Tiden er fløjet afsted! Når jeg nu sidder og tænker tilbage på hvad der dog er sket på så mange år, ja så er jeg virkelig imponeret. Vi har opnået så meget sammen, og vi har så mange år endnu hvor vi helt sikkert kommer til at opleve langt mere end vi overhoved tør forstille os.

At blive gift som 19 årig er sgu rimelig crazy, men når det bare føles så rigtig , ja så er det bare med at slå til! på bare 7 år har min mand været i krig, vi flyttede sammen til det jyske og fik Ofelia. Så kom vi hjem til sjælland, fik nye jobs og fik Konrad. Jeg tog en ny og langt mere betydningsfuld uddannelse og nu er min mand igang med at ud leve en af sine store drømme. Det er så vildt! Det så meget der er sket. Og jeg glæder mig så meget til at se hvad fremtiden bringer os. Men lige nu der vil jeg bare gerne være i nuet, for når jeg sidder her og tænker tilbage på alle ting vi har været igennem, så føler jeg ikke jeg fik det hele med i det givende situationer. Måske fik jeg alt med? men det stadig som om det bare er gået så hurtigt at jeg gik glip af noget.

Nu lyder det hele så lyserødt og uden bump på vejen. Men sådan har de sidste 7 år altså ikke hele tiden været. Vi har haft den helt store krise, den nok alle par kommer igennem, den krise hvor man er mere end klar til at gå hver til sit. Men af stædighed og kærlighed kom vi over det. Vi har skændes over den daglige rengøring eller mangel på samme, fra begge parter på skift. Og i de dårlige perioder har vi lært at give hinanden plads, men også at snakke sammen og vigtigst af alt at lytte til hinanden. Der vil altid være de her bump på vejen og de vil ikke altid være helt sjove eller lette er glatte ud, men det skal gøres! for vi høre sammen, også når vi hen over bumpet tvivler på om det nu også er sådan, men sådan er det!

Fremtiden står på ingen måde klar for os, ikke andet end at vi forfølger vores drømme. Særlig de helt personlige drømme, læs med her 

Og hvordan skal vi så fejre sådan en mindeværdig dag som i dag? Som en hver anden hver dag, vi var i biografen lørdag så det tæller nok som en fejring. Men vi ender nok med at gå omkuld på sofaen før kl. 21. og ved i hvad? Det er faktisk helt okay, bare det at vi er sammen. Måske kan vi små planlægge vores kommende kæreste tur til Hamborg, den første tur vi skal på siden vi har fået børn! Jeps sådan en tur skal vi nemlig på til marts og jeg GLÆDER mig!

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar