After eight mousse

En dessert fuld af kærlighed.

Hvad gør man lige når der er voldsomt mange chokolade rester fra jule aften, og piskefløden udløber på datoen i dag? OOOH YES! Man laver selvfølgelige after eight mousse. Det er så simpelt og nemt, også smager det simpelthen så godt. Hvis man syntes at after eight chokolade er lidt for meget pebermynte til dig, så vil du stadig kunne syntes om denne her opskrift, for der er blandet ekstra mørk chokolade i, og fløden gør den kraftige smag mere mild, men stadig en frisk pebermynte smag.

Det skal du bruge:

  • 130 g mørk chokolade
  • 100 g after eight chokolade
  • 1/2 dl sukker
  • 4 æggeblommer
  • 4 dl piskefløde
  • 3 stk. husblas

Nu skal det hele bare blandes til en skøn luftig mousse:

  • Læg husblassen i kold vand.
  • Smelt chokoladen over et vandbad.
  • Vrid husblassen for vand og kom op til chokoladen, tilsæt 3 spsk fløde.
  • Pisk fløden til en let flødeskum.
  • Pisk i en ny skål æg og sukker godt sammen.
  • Bland nu chokoladen i ægge blandingen.
  • Vend nu stille og roligt Blandingen i flødeskummen.
  • Kom moussen i en sprøjte pose, og fyld enten portions glas eller som jeg silikone forme, og kom på køl, enten køleskabet eller fryseren

Vi ende med også at få dem til nytårs dessert, og den var virkelig et hit her.

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar