Første søndag i advent

Nu er vi der, kan i mærke det?

Den frække nisse pige er flyttet ind i sin julehytte, og hun har sørme taget alle sine dyrevenner med.

Ja endelig ramte vi julens første advent, og jeg har glædet mig helt vanvittigt! Det er ingen hemmelighed at jeg har gået og glædet mig ekstra meget til julen i år, ungerne forstår begge to meget mere af det hele, og mit overskud er kommet 100% retur. Resten af december er planlagt fuldt ud! naturligvis skal der være plads til spontanitet, og til at vi en dag bare hellere vil ligge på sofaen end at samle kogler i skoven. Men for at jeg med sikkerhed ved vi når at få opfyldt alle jule drømmende er der skrevet i kalenderen hvad vi skal og hvornår, jeg har max optur over at jeg endelig har overskuddet til ALT! Ja hjemmet sejler sgu stadig ind imellem… okay det var så løgn det sejler HVER DAG! Men det er okay, vi har fokus på nærhed, og ja så går det nok at der ligger legetøj i gangen, og at opvaskemaskinen virkelig trænger til at blive tømt så det næste kan komme i. Vi skal nok nå det hele, der er bare andre ting som bliver prioriteret før vasketøjet.

 Nærhed den første søndag i advent

Æbleskriverne endte med at blive aftensmaden.

Ja jeg nappede så lige en lang dag på arbejdet først, men ungerne hyggede med farmand. I mens pakkede de gaver ud fra nissen, der nemlig flyttet en fræk lille nisse pige ind i julehytten. Og denne lille julenissen kommer med gaver hver dag, men den kan også drille, det vil så lige jeg virkelig skal til at være kreativ og finde på hvad nissen gør sig af narrestreger. Jeg syntes det er hårdt at køre på arbejde i weekenderne, det er også derfor jeg i hverdagene prøver at skabe lidt ekstra magi, som at vi hiver samtlige perler frem og er kreative sammen i en lille time. Eller snupper et stykke frugt og sætte os sammen og får snakket om hvad der har været sket i løbet af dagen, også selvom de ofte svare ” ikke noget” så kan jeg fortælle om min dag, og pludselig kan de komme med en masse ting de har oplevet, følt og spist i løbet af dagen. Men da jeg først var hjemme i dag klokken 15:30 valgt vi at eftermiddagen skulle stå på en omgang sene æbleskriver, som endte ud i at blive aftensmaden. tjae sådan kan det jo gå, og jeg er vild med det.

Har i sat fokus på ekstra nærhed denne skønne advent?

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar