Test af børne siddebold

/Sponsoreret indlæg/

Det endte i en mindre slås kamp

Ja den lille neutrale bold, ligner en baby udgave af den klassiske trænings bold som jeg brugte da jeg havde veer inden Ofelia kom til verden, en total life saver når man er en presset mom to be. siddebold.dk har i øvrigt også bolde til voksne, de er geniale til at lindre veer, og at få strammet mor kroppen op.

Men det var altså en børne siddebold  som var rullet ind i vores hjem. Da jeg pumpede den op tænkte jeg for mig selv at den her helt igennem neutrale bold kommer ikke til at være et hit, eller jo måske lige den første dag men så det også det. For den er dejlig enkelt, en pæn grå farve, men der er jo ingen kæmpe Elsa eller pyjamas heltene i mega pangfarver, og det kræver det meste legetøj herhjemme! Men da de så bolden var de helt oppe og køre, ja jeg kan lige så godt sige det som det er. Det endte i en minder slår kamp, for hvem skulle starte med at bruge bolden. Vi fandt heldigvis en løsning, og bolden gik på tur – hvilke den stadigvæk gør.

Det er i samarbejde med Momster test at vi her hjemme har testet bolden, og da jeg sagde ja til at være en del af testholdet troede jeg faktisk “bare” at bolden skulle bruges som alternativ til en almindelig stol. Men jeg tog i den grad fejl, det er jo et motorisk redskab, som giver barnet en særlig kontakt med sin krop. Konrad som ofte har krudt i måsen sad helt stille og roligt da han skulle spise sin morgenmad, normalt ville han skulle det ene og det andet. Men nej han sad med små spjæt i benene og nød sin mad. Bolden er også med til at styrke barnets balance, og det har vores halv klodset Ofelia brug for at få styrket.

Ofelia sidder helt naturligt i en helt stilling, og giver en korrekt krops holdning

Ungerne ligger ofte henover vores fodskammel og vil se fjernsyn, men efter vi har fået bolden bliver den flittigt brugt i stedet for, hvilket er perfekt da den passer bedre i højden, og giver den en bedre krops holdning. Og det med en god krops holdning går igen når bolden bliver brugt som stol, af en eller anden grund sidder ungerne fuldstændig ret når de sidder på den. Læs min anmeldes på bolden hos Momstertest, her hjemme kan vi i hver falde klart anbefale sådanne en bold.

Bolden passer perfekt når der skal ses fjernsyn

Og sidst men ikke mindst gør den vilde kvalitet at bolden kan blive brugt til de lidt vildere lege, som f.eks. her hvor Konrad finder sin indre pyjamas helt frem.

SARA // MAMA PALBOM

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar