Indre konflikt og nyt arbejde

Jeg skal være ærlig og sige at jeg græd

Jeg har nu været igang med mit nye arbejde i knap fire uger. Det er et fuldstændig fantastisk plejecenter, og indtil jeg skal med over i den nye bygning som åbner til december er jeg blevet en del af en af de eksisternede bo grupper. Her er jeg blevet taget i mod med åbne arme, og allerede efter en lille uge følte jeg, at jeg altid havde været der, vi klikkede  bare sammen både personalet, og beboerne. Efter to uger var jeg helt forunderet over jeg slet ikke var blevet syg, for det har jeg normalt ALTID blevet når jeg har haft startet nyt arbejde. og ja jeg mega jinxede den for jeg nåede lige ind i min trejde uge og måtte ligge mig med en halsbetændelse. Jeg fik en klump i maven, og fik så voldsomt dårlig samvittighed, jeg er godt klar over at hvis man er syg er man jo syg, også skal man heller ikke komme og risikere at smitte sine kollegaer eller de svage beboere som man er i så tæt kontakt med flere gange om dage. Men jeg hader at lægge mig syg! Og særligt når det hele nu er så nyt, så køre tankerne i mit hovde for hvad vil min leder mon sige? Tænker hun mon at jeg er utilregnelig? Jeg skal være ærlig og sige at jeg græd efter at have ringet mig syg.

Mit nye arbejde er fuldstændig fantastisk.

Og fanme så at jeg i dag har måtte gå hjem syg… ARRGH jeg tror simpelthen ikke jeg gav mig selv nok tid i sidste uge til at komme ordenlig over sygdommen. Jeg kunne simpelhen ikke få mig selv til at melde mig syg igen! Hvordan ville det ikke se ud? Heldigvis er vi mange på min afdeling, og vores søde planlægger tilbød at jeg kunne tage et par ferie dage til at komme mig helt, for hun kunne godt forstå hvorfor jeg ikke lige syntes der skulle stå 2 x sygdom indenfor 14 dage.  Ja nogle ville måske mene at jeg skulle sygemelde mig, og ikke selv betale med min ferie for jeg er jo syg, og når man er syg så er man altså syg. Men nej jeg kan simpelthen ikke forenige mig med at jeg skal stemples som syg IGEN.

Græskar suppe er god for den ømme hals.

Oplever i også at blive syge når i starter på en ny arbejdsplads ? Selvom jeg sørger for en god håndhygiejne, at få taget mine vitaminer, og spise sundhedere så ender jeg altid med at rive diverse bakterier til mig. Det er enormt frusterende! Det gør at jeg bliver usikker på mig selv, og mine evner som den medarbejde min arbejdsgiver har valgt at satse på. Det gør mig ked af det, det gør mig flov. Men jeg er klar over at sådan er det bare, vi bliver alle syge, men lige hvordan jeg har det i sådanne situationer er noget jeg skal arbejde med, at styre mine følelser, og stole på at jeg gør det rigtige for mig selv, men bestemt også for mine omgivelser.

overlevelses kit!

SARA // MAMA PALBOM

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar