Moralske tømmermænd og krea søndag i nattøj

Denne weekend har kørt i et voldsomt højt gear

Lige nu har jeg smækket en ansigtsmaske på, og kastet mig i sofaen med new girl i flimmeren. For efter den her weekend er jeg fuldstændig udmattet!

Fredag stod på by tur med mine skønne mødreguppe veninder, der var købt biletter til Infernal, og der var drukket alt for mange drinks hjemmefra. Hele natten forsatte i det højeste gear, væsentligt højere end vi normalt gør, og tro mig det er ikke fordi vi normalt holder igen på de våde vare. Men i fredags blev lige vildt nok for mig, og jeg føler virkelig jeg har moralske tømmermænd,altså jeg kan sagtens huske hvordan aften og natten skred frem.

Jeg tror simpelhent det er fordi jeg føler det var for pinligt at være blevet så fuld, også har jeg stensikkert råbt op om vi var mødregruppen på tur,

og at vi var endt på et diskotek hvor de andre gæster var meget yngre end os. MEN mama her havde en fest, og om en uge er pinlighederne glemt – eller i hver falde lagt på hylden til næste gang vi skal ud.

Lørdag morgen var ikke særlig rar! for shit mit hoved hammede, og jeg var sgu nok stadig fuld. Min mand skulle på uddannelse, og ungerne var heldigvis på overnatning hos mormor så jeg da kunne nå at komme bare lidt til mig selv igen inden dagen stod på at underholde, og ikke bare ligge i sengen og havde ondt af mig selv = mor livet!!

Da ungerne kom hjem, skulle der ske noget og da Halloween åbenbart er noget Ofelia syntes er sejt(for det syntes alle i børnehaven åbenbart) Så skulle vi naturligvis holde en Halloween fest og overraske farmanden med en uhyggelig aften. Og det var perfekt for trætte mama! Vi fik handlet ind, pyntet op og lavet lækker mad. Det er med at gøre dagen særlig, og de skulle mærke at det var weekend også selvom mama ikke var på toppen. Og vores lille Halloween fest blev et hit da farmanden kom hjem 🙂 Der blev også aftalt at vi vist hellere må en tur i tivoli og se hvordan de fejre den uhyggelige tid, så det skal vi sidst på måneden for lige nu er der nok propfyldt.

Vi nåede til i dag søndag, og jeg er stadig fuldstændig færdig! Og igen skulle min mand på uddannelse, og dagen stod på alene tid med ungerne. Og jeg kunne simpelhen ikke overskue det! Så de fik faktisk lov til at lave lige hvad de ville, liiiidt i håb om de var klar til en dag på sofaen. Men nej derfor endte dagen i nattøj til det helt store krea show, og senere med besøg fra moster og morfu.

Selvfølgelig ende weekenden ikke smerte frit, Konrad tog et rimelig heftigt styrt fra vores seng og har nu en kæmpe bule lige i panden. Og Ofelia gik direkte ind i dørkarmen på vej i seng. Åh ja livet som mama kan fanme være hårdt, men samtidig så fuldstændig fantastisk!

Et ordenligt styrt fra vores seng, resulterende i en kæmpe bule som skulle nedkøles med ærter fra fryseren.

Efter byturen i fredags fik jeg virkelig flashback til den 18 årige Sara, som gik alt for meget i byen, og slet ikke kunne styre indtaget af alkohol. Den gang var der sgu ikke vanvittigt meget indhold i livet, og hver lille problem blev kørt op til noget kæmpe stort! Det var en fantastisk bytur i fredags, men jeg er glad for det kun er ind imellem de her by ture sker, og fremover holder jeg liiiige lidt igen med de der shots. Livet giver så meget mere mening når man er mor, men som Sara har jeg også brug for at komme ud og få luft ind imellem- Også er det altid rart at vågne og skulle stå op til nogen.

Også selvom man på ingen måde magter det, og trænger til søvn, så kan man altid trylle en monster banan pandekage sammen, som giver den største glæde til det største i ens liv.

I morgen starter endnu en ny uge, madpakkerne er smurt og vi er alle klar til hverdagens ræs.

trækker i også nogen gange mor stikket ?

SARA//MAMA PALBOM

 

 

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar