Er der en 3´ på vej?

Skal der en familie forøgelse til?

Der er flere tanker i spil, at få et barn er en stor beslutning.

Vi har ofte snakken her hjemme om hvor stor en familie vi gerne vil have. Min mand syntes at det er helt fint med to børn, hvor jeg derimod har en drøm om at vi en dag kan forøge familie med en lille efternøler, bare lige at være gravid, føde og have en baby for sidste gang, og naturligvis se endnu et vidunder vokse op.  Men så vælter det frem med bekymringer om hvad et ekstra skud på stammen har af betydning, særlig økonomien spiller en stor rolle.

Vi ville skulle ud og købe ALT til baby da vi har solgt alt fra Ofelia og Konrad, selvfølgelig kan rigtigt meget købes brugt, hvilket vi i forvejen benytter os en del af, for det er seriøst dyrt at købe en hel vinter garderobe til to unger som skyder i vejret på en gang. For eksempel koster et “billigt” regnsæt 300 kroner, men kan fås for 100 kroner brugt.

Herudover ville det kræve en større bil, der kan simpelthen ikke presses flere ind i den lille røde racer, ferierne ville også pludselig have et helt andet budget også noget så simpelt som at der ville skulle betales knap 3000 kroner mere om måneden til institution, hvilket jo tydeligt ville kunne mærkes på kontoen. Og naturligvis ville det også betyde mindre shopping til mama!

Ofelia og Konrad har brug for ekstra tryghed, og ville det gøre skade på dem hvis der kan et barn mere?

Men det er ikke kun det økonomiske som kan være et bump på vejen mod den lille drøm om en efternøler. Men om vi har nok kærlighed! Som vores familie er nu har jeg virkelig svært ved at finde ud af om et barn mere ville være godt for Ofelia og Konrad, de er bege to meget tryghedsøgende og de vil være tæt på mama og far HELE TIDEN! 5 ud af 7 nætter kommer Ofelia stadig ind til os om natten, og Konrad er indimellem også begyndt at komme listende. Så selv om tanken om et barn mere virkelig er et ønske, så er det ikke noget som skal påvirke det vi har som familie nu. Men forholdene ændre sig hele tiden, og hvem ved, det kan være det giver mening med en skøn lille efternøler om 3 år, eller måske er mama her bare for glad for shopping til at der er råd 😉

Det skal lige siges at vi begge er enige om at døren ikke smækkes med vi lader den stå på klem.

SARA//MAMA PALBOM

SARA// MAMA PALBOM

Skriv et svar