Nye græsgange

Nye græsgange, og den rette målgruppe

Jeg har i lidt tid luret lidt på hvem Momster lige var, og jeg må sige at jeg blev ret betaget af at der fandtes et sted hvor man som mor kunne komme og lukke sin indre momster ud. For ja sådan en har vi alle gemt, når vi ikke længere kan mere, og bare har brug for at lukke luft ud. Så er det godt vi har momster blogs som base, her finder man andre mødre, som lufter ud i deres tanker. Her får man alle de stunder som er vigtige, gode som dårlige. Det er her de gode råd kommer, alt fra kreative projekter til opskriften på de bedste frikadeller.

Derfor her jeg rykket blog pløkkerne op, og flytte over til Momster. Og jeg glæder mig til at dele mine tanker på en platform som rammen den målgruppen som jeg skriver til.

SARA// MAMA PALBOM

SARA// MAMA PALBOM

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar