Nervøsitet og gensyns glæde

I går mødtes jeg med fire af mine dejligste  handelsskole veninder, nogen af dem har jeg ikke set siden vi gik ud af skolen. Helt uventet blev jeg virkelig nervøs for at skulle mødes med dem, jeg følger dem jo på de social medier hvor jeg kan se de bestemt ikke er samme sted i deres liv som jeg er. Her går hverdagen udelukkende ud på at for familie livet til at køre på skinner,  og i mit liv er der ikke den samme mulighed for at være spontan som de kan. Jeg er den eneste som er blevet mor,  dog er jeg ikke den eneste i et længere varende og seriøst forhold. Men nogle af tøserne er stadig singler og lever deres liv lang fra hvordan jeg gør. Derfor var jeg nervøs, for tænk nu hvis vi bare slet ikke passede sammen længere? 

Men der var ingen grund til bekymring, for jeg nåede lige at træde ind af døren også var der den samme gode energi som den gang vi så hinanden hver eneste dag. Hele aftenen stod på at mindes de gode gamle dag, åh gud jeg lyder gammel!  Men der gjorde vi, og det var skønt. Og når vi ser tilbage var der faktisk ikke rigtig nogen af os som tog uddannelsen særlig seriøst, det drejede sig om fester, sladder og kærlighed. Vi mindes at have drukket os ualmindeligt fulde, for så at få et par timers søvn også tage i skole, igen sagde noget til det da vi mødte op! Og jeg husker at det var den sjoveste bus tur jeg nogensinde har taget i skole. Der blev også åbnet op for hvem af fyrene på skolen som man egentlig  havde haft et godt øje til, sjovt nok var det de samme navne der blev nævnt.

Mange minder blev delt igår, store som små men et af det bedste fyldte også en del i løbet af hele aftenen. Nemlig den nat jeg mødet min mand, den nat var vi alle fire der og de husker lige så tydeligt den bytur som jeg gør. Særligt at min mand gav drinks husker piger meget tydeligt.

Desværre fik vi ikke nået et fælles billede, for ja der gik simpelthen snak og drinks i den. En ting er helt sikkert der kommer ikke til at gå syv år før vi ses igen.

Ses i stadig med jeres venner og veninder  fra i var yngre?

SARA// MAMA PALBOM

  I takt med at alle minderne kom frem blev der fundet gamle billeder frem. 

Skriv et svar