Spontan tur i legeland

 

Ofelia ELSKER alt med panda, som i virkelige ALT. Så da hun så de her to kæmpe store panda figur var hun solgt!

 

Wow! I dag har jeg brugt 600,- på at tage en spontan tur i Leo’s legeland! 600 kroner!! Jeg var altså ikke lige klar over prisen inden vi tog derind. 149,- pr. barn i indgang, også lige knap 300,- i frokost. Jeps du læste rigtigt jeg har i dag betalt næsten 300,- for tre slatene burgere, med de mest kedelige pomfritter jeg nogensinde har fået.  For det er ikke tilladt at tage madpakke med, og da vi havde betalt så meget for indgangen skulle der altså også leges i gennem for de penge, hvilke så betød at bruge endnu flere penge. Det var første gang Ofelia og Konrad skulle i sådan et legeland. Vi var i Lalandia sidste år, hvor de også har et lignende legeland, dog i et del mindre format. Men dengang fik Konrad ikke rigtig noget ud af det, og det var sparsomt hvad Ofelia ture.

Vi tog afsted med min gode veninde, og hendes skønne piger. Ofelia og Konrad er rigtigt gode venner med hendes piger, og de nød i fuldedrag at lege i flere timer sammen. Og da ungerne klarede det meste selv, betød det at der var plads til en smule afslapning, og veninde snak.

Legelandet var gennemført, i jungle tema og legelandet var stort, ja lige frem kæmpe stort i børnenes øjne. Jeg kan godt forstå, at det skal koste lidt at komme ind det kræver noget at vedligeholde sådan et sted. Men mad til overpriser, som man nærmest er tvunget til at købe er altså lige at stramme den. Vi vil helt sikkert komme igen en anden gang, men det kommer kun til at være noget der sker et par gange om året. For 600,- for nogle spontane timer på en fantastisk indendørs legeplads, er bare ikke noget der lige er til i det flestes budgettet.

Har i erfaringer med indendørs legelande ? Er det virkelig sådan alle steder ? Er man tvunget til at købe alt for dårligt mad alle steder ? Kommenter gerne hvis i ved lidt om andre steder, som er værd at besøg.

Det var sparsomt med billedere jeg fik taget idag. For det er altså ikke helt let når alle unger løber rundt for at prøve det ene hurtigere end det andet. Men her er en ret stolt Ofelia- pige, som lige har taget den vilde rutsjebane.

 

 

Skriv et svar