Godnat min lille abekat

Hvordan bliver jeres kære små puttet til natten? Vi har i hverfalde prøvet lidt af hver for at nå til, hvor vi er i dag.

Men nu har vi endelig knækket koden, faktisk har koden været knækket siden børnene kom på samme værelse for at sove, og efter Ofelia blev bestukket med at få huller i ørerne. Men længe har vi måtte gå fra Konrad som bare lå og kiggede indtil han af sig selv faldt i søvn. Imens Ofelia faldt i søvn med det samme. Nu har vi meget faste rutiner omkring sove situationen, de bliver gjort putte klar, så vælger de begge en godnat historie som vi læser i Ofelias seng. Også siger vi godnat, imens vi lytter til Pippis godnat. Hvis de ikke lige syntes at vi skal sove, så siger jeg ” Jamen nu er mor træt godnat” også lader jeg som om at jeg sover. Vi høre gerne sangen 3 -4 gange, lidt efter lidt skruer jeg ned for lyden. Ofelia sover gerne inden første sang er over, men Konrad har lidt sværere ved at overgive sig til søvnen, og det kræver gerne 3-4 sange. Hvis han ikke er faldet i søvn efter de fire sange, så  siger jeg godnat min lille abekat, jeg kigger til dig når du sover.

Dog skal det siges at Ofelia stadig kommer ind nogle gange om ugen, og lægger sig i smørhulet sidst på natten. Men nu kommer hun selv, uden at sidde i sin seng,og skrige efter os.

Så mit råd er bestemt, lyt til noget Pippi, og vend dig til at sangen køre repeat i dit hoved. Men dit barn sover, så gør det ikke så meget at pippi giver den gas på din første sal.

Som noget helt særligt har ungerne sovet i flamingo teltet i nat, inde i vores soveværelse ( der var ikke plads i deres soveværelse) Det var et HIT! nogen gange er det da bare for fedt, at få lov til noget spontant, og helt anderledes. Dog var vores putte ritual helt som det plejer, med godnat historier og Pippi på repeat.

 

De kære små har ikke lavet andet hele dagen, end at lege på fuld skrue i teltet. Så da de fik lov til at sove i det i nat var de så klar på at komme i seng.

Skriv et svar