Sommerens vigtigste tradition

En af sommerens absolut vigtigste traditioner for vores lille familie er Roskilde Dyrskue. Jeg har som barn altid kommet der, og det har altid været vigtigt for mig at kunne give denne oplevelse videre til mine børn.  Og i år var ekstra speciel, da det for første år virkelig betød noget for begge børn. De  er nu begge blevet så store at de forstår hvad der sker, og de kan deltage aktivt i dyrskuet. De deltog begge i første hjælp i børne højde, et virkelig godt, lille kursus. Ofelia går stolt og fortæller hvordan man ringer til en ambulance, og at man skal huske at sige man er et barn når de skal hjælpe en i telefonen. Og Konrad bed bestemt mærke i ordet stabilt side-leje, måske kommer han ikke lige til at kunne redde nogen, men han var meget stolt over at være en del af det lille førte hjælps kursus.

Dyrskuet bød på skønne dyr, især noget så simpel som kaninerne gav stor indtryk på begge børn, så ja vi overvejer nu at blive kanin ejere.  Vi var afsted med min søster og far, hvilke ungerne virkelig nød da det betød endnu mere nærvær. Min far har lavet mindelunden, til ære for de ni unge mænd som omkom under en koncert på Roskilde festival i 2000.  Og den skulle ungerne selvfølgelig stolt hen og se, til info kan den ikke vælte, selvom begge børn gjorde et ihærdigt forsøg.

Hele dagen var en succes, godt vejr, massere af spænende dyr, rideture her endte det med Ofelia fik en ekstra tur, da Konrad bestemt ikke lige følte for hesten da vi kom tæt på. De mange landbrugs maskiner gjorde bestemt indtryk på mindste manden, som nu kigger troligt ud af bilruden når vi køre for hvis nu der lige skulle være en traktor på vejen.

Dagen sluttede af på bedste vis med en kæmpe candyfloss. Vi glæder os allerede til næste år hvor succesen med sikkerhed forsætter.

– Har i nogle sommer traditioner ?  Så skriv endelig en kommentar, for hvem ved måske kan vi alle inspirere hinanden.

Første hjælp i børnehøjde

Der blev skubbet på livet løs, men til sidst måtte de dog indrømme at deres Morfu havde lavet den for godt.

 

Vi sluttede dagen af meget noget af et sukkerchok

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar